ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΔΚΑ.


Ο Σ.Ε.Δ.Κ.Α. και το Δ.Σ. αυτού, με αυτοσυγκράτηση και σύνεση, αποστέλλει την παρούσα επιστολή προς αποφυγή αξιολογήσεων κι εκτιμήσεων που μπορεί να οδηγήσουν σε άστοχες κρίσεις. Η έκφραση παραπόνων της κάθε ομάδας αναφορικά με την διαιτησία στους αγώνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος, σαφώς και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά της. Δικαίωμά της όμως δεν είναι η επιλογή “άστοχων” διατυπώσεων, τέτοιων που “επιτρέπουν” τη διαμόρφωση στον κάθε φίλαθλο εντυπώσεων περί έλλειψης αμεροληψίας ή ικανότητας των οριζομένων από την ΚΕΔ/ΕΟΚ διαιτητών, κλονίζοντας έτσι το αίσθημα σεβασμού στην ελληνική διαιτησία καλαθοσφαίρισης, που έχει δώσει εξετάσεις στην παγκόσμια κονίστρα και έχει κριθεί παγκοσμίως υπέρ επαρκής. Όντας θωρακισμένοι με την πολύχρονη και πολυεπίπεδη αγωνιστική παρουσία των μελών μας, ξεκαθαρίζουμε ότι στεκόμαστε δίπλα τους στην άδικη επίθεση που δέχθηκαν προσφάτως σε αγώνες της ΕΣΑΚΕ Basket League.
Τα παράπονα θα αξιολογηθούν από τους αρμόδιους φορείς με αγωνιστικά και μόνο κριτήρια. Οποιαδήποτε εξωαγωνιστική αναφορά σε βάρος των μελών μας, αποτελεί ανοίκεια όσο και αβάσιμη επίθεση σε βάρος τους, που δυστυχώς δεν ελέγχεται θεσμικά, αξιολογείται όμως ηθικά και εκεί σαφώς συστρατευόμαστε με τα μέλη μας, όπως εκτιμούμε και το σύνολο του υγιώς σκεπτόμενου φίλαθλου κόσμου.
Φυσικά η παρούσα δεν αποσκοπεί στην έναρξη ανταλλαγής θέσεων και αντιπαραθέσεων, αλλά αποτελεί ξεκάθαρη δήλωση συμπαράταξης με τα μέλη μας και συμπαράστασης προς αυτά.

Καλή και Ευτυχισμένη η Νέα Χρονιά!!!

Hooks Digital Agency | UI, UX, Brand, Web, Design, Development